Gábor barátom Opel Corsa kisárúszállítóját készíti fel vizsgára Fater. Mivel én elsősorban az irodában ülök, aktívan nem tudok részt venni a munkában (leszámítva az online alaktrészrendeléseket). Az abszolút primitív kialakítású kézifék, a kialakítás okán gyönyörűen össze is rohadt, tehát minden kézifékbowden cserélve lett. A bal hátsó fék munkahengere meg volt ragadva, a betétek majdnem vasig kopva. Mindezek javítva lettek. Most következő művelet: kormánymű összes gömbcsuklójának cseréje. Sanszos, hogy egy vagy két izzítógyertya is fáradt, a mostani -2 fokban alig bírt beindulni. A részletekről a következőkben számolok be.

A bejegyzés trackback címe:

https://oldfordworks.blog.hu/api/trackback/id/tr662496109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ykcky · https://www.facebook.com/SilhouetteHistory 2011.06.20. 13:26:34

Andrisom üdvözlet! ... ezer éve ... Örülök, hogy idetlaláltam

biturbo s - félázsiai bunkó állat · http://oldfordworks.blog.hu 2011.06.20. 15:55:13

Szia,

rengeteg közlendőm van a blogon, csak még időm nincs felírni a napi meló mellett.
Amint látod, ez a bejegyzés múlt év végi.

Dolgozom odabent, autókra meg telek mellett van idő, de ide begépelni az eseményeket nem nagyon. De idelátogattál, köszönöm ,úgyhogy írok fel jópár dolgot.
süti beállítások módosítása