Szombaton áttúrtam a teljes Hegyalja webáruházat felújítókészletek után kutatva, és azt kell mondjam, hogy ami Flamisch doktor könyvében ismertetett porlasztók szinte mindegyikéhez (keleti típusokhoz nem), továbbá néhány -ma már ritka japán típushoz- van porlasztó felújítókészlet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akiket érdekel, a következőképpen találhatja meg ezeket az alaktrészeket:

Copypaste a következő webcím: http://aruhaz.hegyalja.hu/hegy/page.arlista A következő kép fogad minket:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt az alsó keresősávba a "Hegyalja kód"-hoz kell beírni a következőket: MD.S

Erre a keresőkifejezésre kiadja a porlasztó-javítókészleteket. Lehet válogatni. Figyelem! A zöld színnel jelölt termékek esetében a Hegyalja nem tud visszáruzni a partnereitől! Tehát ha hozzám hasonlóan meg kell nézni a terméket a vásárlás előtt, úgy el kell zarándokolni a már említett Baross u. 87. szám alá, Budaörsre, ez a Hegyalja kisker szaküzlete, itt a megtekintésre mód van. Tehát ha valamelyik termék érdekes, akkor a bolttal fel kell venni a kapcsolatot, és megkérni, hogy a raktárból az adott cikkszámú alkatrészeket rendelje ki. A bolt elérhetősége:

Autósbolt A-Z Kft.
Cím: 2040 Budaörs, Baross u. 87.
Telefon: 23/500-048; +36-20/779-3470
E-mail: autosboltaz@freemail.hu
Web: http://www.autosbolt.tk
 

(x)

A bejegyzés trackback címe:

https://oldfordworks.blog.hu/api/trackback/id/tr922010574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása